Dagje Kuinderloo

Een dagje bloot voelt als een dag vakantie. Dagrecreatie wordt onder naturisten dan ook steeds populairder.

Ben je op vakantie in het noorden of woon je niet te ver van Makkinga, dan is het misschien een aardig idee om een mooie dag tussen begin mei en eind september op ons terrein door te brengen. Als je lid bent van een andere naturistenvereniging of van de  Naturisten Federatie Nederland kun je voor een geringe vergoeding een dag lang gebruik maken van de faciliteiten. Zwembad en zonneweide staan daar natuurlijk bij voorop! Tijdens het hoogseizoen is de bar van de Stins een gedeelte van de dag geopend. Je kunt daar terecht voor koffie, thee, frisdranken en ijs.

Zie ook:

Maak kennis met naaktrecreatie

Maak kennis met Kuinderloo en met naturisme. Gezinnen uit de vier Noordelijke provincies worden uitgenodigd een dagje gratis naturistisch te recreëren op Kuinderloo.

Open dag

Lotus doet jaarlijks mee met de Open Dag Naaktrecreatie. In 2020 is dat op 7 juni van 11 tot 17 uur. Je bent dat welkom om ons een dagje als gast te bezoeken. Je mag uit de kleren voor de echte naturistische ervaring, het hoeft niet.
Je kunt deze dag kennismaken met de vereniging, het terrein en naturisme.