Pluktuin Ravenswoud

het mooiste boeket pluk je zelf!

De pluktuin is geopend van mei tot oktober, en omdat elke bloem zijn eigen bloeiperiode kent, tref je nooit dezelfde tuin. Op zo’n duizend vierkante meter vind je een enorme hoeveelheid vaste planten en éénjarigen. Er is keuze uit eindeloos veel soorten, waaronder veel dahlia’s, floxen en heleniums. Ook van prachtige grassen, stuiken, pluimen, kruiden, bessen en bollen kun je plukken om een gewoon boeket tot iets bijzonders te maken.​

Voor 5 euro krijg je een emmer en een schaar mee en kun je naar hartenlust je eigen boeket bij elkaar plukken. Ook kinderen vinden dit fantastisch! Door de brede en strak aangelegde paden zijn alle bloembedden makkelijk bereikbaar. Lukt het niet of wil je advies bij het samenstellen van een mooie bos, dan is dat uiteraard mogelijk.

Website: https://pluktuinravenswoud.wixsite.com/pluktuin/home