Harmen interviewt zijn vrienden

Wie op zoek gaat naar Nederlandse bloggers over naturisme kan hem niet missen: Harmen J. Pordon. Al een paar jaar houdt hij een openhartig blog, Open & Bloot, bij over zijn leven en de rol van naturisme daarin. Je leert hem er goed door kennen. Toen ik hem een paar weken geleden tegen kwam voelde het dan ook daadwerkerlijk alsof ik hem al jaren kende.

Een van de onderwerpen die in zijn blog regelmatig aan bod komen, is de vriendschappen van hem en Santana met andere naturisten. Vandaag, dat is de open naturismedag 2019, vertellen een paar van zijn vrienden over hun kennismaking met naturisme. Ook die vrienden voelen heel vertrouwd. Niet door hun blog, maar omdat ze al weer een paar jaar lid van Lotus zijn.

Een kleine kijk in onze vriendschappen in het naturisme