Activiteiten deze zomer 2019

In de buurt van Kuinderloo zijn deze zomer weer allerlei activiteiten. We hebben een paar verzameld.

Kunstroute Open Stal

Kunstroute Open Stal

Van 20 juli tot en met 18 augustus. Het idee voor de kunstroute is in 1971 is ontstaan aan de stamtafel van Appie Tjalma, de markante uitbater van de dorpsherberg. Er is veel veranderd in de loop der jaren. Lag in het begin de nadruk op hobbywerk en verzamelingen, tegenwoordig is Open Stal een kunstmanifestatie van allure. Niet voor niets mag het dorp ieder jaar tussen de 8.000 en 10.000 bezoekers verwelkomen tijdens de Open Stal-periode. ...
Markt Makkinga

Markt Makkinga

De laatste zaterdag van de maand. Al meer dan 40 jaar organiseerd Makkinga de grootste openlucht vlomarkt van het Noorden. Deze vlomarkt wordt maandelijk op de laatste zaterdag van de maand gehouden en is een plek waar iedereen alles kan kopen en verkopen. ...
Folly Art Norg

Folly Art Norg

4 augustus t/m 1 september. Voor het tweede jaar in Norg. Tien folly’s staan verspreid in een fraaie route van 7 kilometer rond het dorp. Als bezoeker kun je wandelend of met de fiets de bouwwerken die op prachtige locaties zijn te vinden van 4 augustus t/m 1 september bekijken. ...
Friese Streekmarkt Oldeberkoop

Friese Streekmarkt Oldeberkoop

Van mei t/m oktober wordt iedere eerste zaterdag van de maand in Oldeberkoop een Friese Streekmarkt georganiseerd. Gezamenlijk bieden circa 25-30 standhouders een uitgebreid aanbod van streekproducten aan. Allemaal (h)eerlijke producten met een goed verhaal. Steeds meer mensen weten de streekmarkt te vinden en waarderen de producten en de vaak ambachtelijke wijze waarop deze gemaakt zijn. ...
expositie ‘tijdgenoten van hein’

expositie ‘tijdgenoten van hein’

De beelden van Hein staan ruim een jaar in Oostellingwerf, de route wordt regelmatig gefietst, de belangstelling is groot. Deze expositie , om meer te vertellen over de maken, zijn beelden en zijn tijdgenoten. ...
expositie ‘Explosie!’

expositie ‘Explosie!’

Zomer Expositie 2019
EXPLOSIE!
5 juli – 25 augustus 2019
open: vrijdag t/m zondag 13 – 17 uur ...