Simmerjûnkuiers / zomeravondwandelingen 2021

Met dank aan Corona was het in 2020 erg lastig om gezamenlijke activiteiten te organiseren. Gelukkig waren een paar leden bereid om een mooie nieuwe activiteit te verzinnen. We zijn in de zomer regelmatig ‘s avonds met elkaar, leden en gasten, aan de wandel gegaan. Een Simmerjûnkuier noemen we dat in het Fries, maar je mag het ook gewoon een zomeravondwandeling noemen.

We zijn van plan om de komende zomer weer enkele ‘Simmerjûnkuiers’ te organiseren. Gedacht wordt aan wandelingen in de maanden Juni en Juli. Alles hangt wel af van de ontwikkelingen rond Corona en de maatregelen.

De meeste routes gaan dit jaar dwars door de prachtige gebieden van Elsloo en Zorgvlied. Er zitten soms ook wel stukjes verharde weg bij, maar dat is soms nodig om de mooie punten met elkaar te verbinden. De wandelingen zijn allemaal rond de 10 km. Start en finish liggen (vaak ruim) binnen de 10km van Kuinderloo. Let vooraf wel even goed over de startplaats, ze zullen in de agenda op de site staan. Waar mogelijk starten we vanaf een restaurant zodat we na afloop nog even een drankje kunnen halen. Maar ook hier zijn we afhankelijk van de Coronamaatregelen!

Graag tot juni voor onze eerste Simmerjûnkuier 2021. Zowel leden als gasten zijn welkom!

Planning kuiers 2021